Bestuur

 

Bestuur Stichting Gambia Sport


Jan Vermeulen

Voorzitter en oprichter Stichting

Mail adres: contact voorzitter

Ik ben altijd internationaal chauffeur geweest en daardoor veel landen bezocht. Na mijn “stoppen” gingen we (mijn vrouw en ik) regelmatig op vakantie. Het is inmiddels 11 jaar geleden dat wij ook eens in Gambia terecht kwamen.

De vriendelijkheid en dankbaarheid, maar ook de armoede, van deze mensen hebben onze ogen geopend. We zijn in 2009 een stichting begonnen, met als doel een voetbalacademie op te richten en scholen en voetbalclubs te helpen met sportkleding en onderwijs artikelen.

__________________________________________________________________________________________________

Henny 2Henny Doorenbosch      Secretaris  

mail adres:   contact  secretaris

Mijn naam is Henny Doorenbosch.  Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch en heb mijn hele carrière in het onderwijs doorgebracht. Ik kwam door omstandigheden in Eindhoven op de kweekschool terecht en ben daarna als meester van een klas begonnen in de wijk Stratum. Door mijn werk ben ik op een gegeven moment van Den Bosch naar Eindhoven verhuisd en woon daar nog steeds. Ik ben al ruim 40 jaar lid van s.v. Woenselse Boys, waarvan ik ruim 25 jaar diverse bestuursfuncties heb bekleed.

Door Jan en zijn vrouw ben ik bekend geraakt met de Stichting Gambia Sport en heb ik daar heel veel interesse in gekregen. Om de huidige bestuur te ontlasten heeft Jan mij gevraagd om  de functie van secretaris te aanvaarden. Vooral door de gewekte interesse heb ik volmondig ja op gezegd. Ik hoop op deze manier iets voor Stichting Gambia Sport te kunnen betekenen, het bestuur aan te vullen en hen te helpen de gestelde doelstellingen te behalen.


Rob LaRondelle kleinRobby LaRondelle  Bestuurslid 

Robby La Rondelle is de naam, geboren in Rotterdam en aanhanger van Feyenoord wat sportief gezien in Eindhoven geen probleem is. Een groene schoolopleiding gehad met als beroep bloembinder. Later via de havenvakschool een geheel andere richting uitgegaan en werkzaam geweest in havens van diverse steden. Internationaal chauffeur en op andere terreinen werkzaam geweest in Zweden, Duitsland en Spanje.

In 2004 met het gezin neergestreken in Eindhoven, waar ik Jan en Nettie Vermeulen heb leren kennen waar uit een warme vriendschap is ontstaan. Door beiden ben ik met Stichting Gambia Sport bekend geworden. Omdat het bestuur niet volledig was, kwam de vraag van Jan of ik interesse had in een bestuurstaak. Voor mij was het de kans om de Stichting te helpen. Ik heb daarom de taak als bestuurslid bij stichting Gambia Sport aanvaardt.

Persoonlijk hoop ik in de toekomst ook een trip te maken naar Gambia om alles eens zelf  te kunnen aanschouwen. Ik vertrouw er dan ook op dat ik positief een steentje kan bijdragen in het succes van deze stichting.


Nettie Tompson  Penningmeester

mail adres: contact penningmeester

Ik was en met veel plezier, werkzaam in de catering van een bedrijfsrestaurant. Na een vakantie in Gambia heeft de bevolking en vooral de kinderen uit Gambia  ook mijn hart gestolen.

Als penningmeester van onze Stichting hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan het oprichten van een Nursery school en van onze droom, een voetbalacademie dit door steeds weer op zoek te gaan naar financiële hulp.