Bestuur

 

Bestuur Stichting Gambia Sport


Jan Vermeulen

Voorzitter en oprichter Stichting

Mail adres: contact voorzitter

Ik ben altijd internationaal chauffeur geweest en daardoor veel landen bezocht. Na mijn “stoppen” gingen we (mijn vrouw en ik) regelmatig op vakantie. Het is inmiddels 11 jaar geleden dat wij ook eens in Gambia terecht kwamen.

De vriendelijkheid en dankbaarheid, maar ook de armoede, van deze mensen hebben onze ogen geopend. We zijn in 2009 een stichting begonnen, met als doel een voetbalacademie op te richten en scholen en voetbalclubs te helpen met sportkleding en onderwijs artikelen.

__________________________________________________________________________________________________

Henny 2Henny Doorenbosch      Secretaris  

mail adres:   contact  secretaris

Mijn naam is Henny Doorenbosch.  Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch en heb mijn hele carrière in het onderwijs doorgebracht. Ik kwam door omstandigheden in Eindhoven op de kweekschool terecht en ben daarna als meester van een klas begonnen in de wijk Stratum. Door mijn werk ben ik op een gegeven moment van Den Bosch naar Eindhoven verhuisd en woon daar nog steeds. Ik ben al ruim 40 jaar lid van s.v. Woenselse Boys, waarvan ik ruim 25 jaar diverse bestuursfuncties heb bekleed.

Door Jan en zijn vrouw ben ik bekend geraakt met de Stichting Gambia Sport en heb ik daar heel veel interesse in gekregen. Om de huidige secretaris te ontlasten heeft Jan mij gevraagd om  de functie van secretaris te aanvaarden. Vooral door de gewekte interesse heb ik volmondig ja op gezegd. Ik hoop op deze manier iets voor Stichting Gambia Sport te kunnen betekenen, het bestuur aan te vullen en hen te helpen de gestelde doelstellingen te behalen.


Rob LaRondelle kleinRobby LaRondelle  Bestuurslid 

Robby La Rondelle is de naam, geboren in Rotterdam en aanhanger van Feyenoord wat sportief gezien in Eindhoven geen probleem is. Een groene schoolopleiding gehad met als beroep bloembinder. Later via de havenvakschool een geheel andere richting uitgegaan en werkzaam geweest in havens van diverse steden.Internationaal chauffeur en op andere terreinen werkzaam geweest in Zweden, Duitsland en Spanje.

In 2004 met het gezin neergestreken in Eindhoven, waar ik Jan en Nettie Vermeulen heb leren kennen waar uit een warme vriendschap is ontstaan. Door beiden ben ik met Stichting Gambia Sport bekend geworden. Omdat de secretaris Ian Janssen door privé omstandigheden zijn secretariaat ter beschikking stelde, kwam de vraag van Jan of ik interesse had in die taak. Voor mij was het de kans om de Stichting te helpen. Ik heb daarom de taak als secretaris bij stichting Gambia Sport aanvaardt.

Persoonlijk hoop ik in de toekomst ook een trip te maken naar Gambia om alles eens zelf  te kunnen aanschouwen. Ik vertrouw er dan ook op dat ik positief een steentje kan bijdragen in het succes van deze stichting.


Nettie Tompson  Penningmeester

mail adres: contact penningmeester

Ik was en met veel plezier, werkzaam in de catering van een bedrijfsrestaurant. Na een vakantie in Gambia heeft de bevolking en vooral de kinderen uit Gambia  ook mijn hart gestolen.

Als penningmeester van onze Stichting hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan het oprichten van een Nurceryschool en van onze droom, een voetbalacademie dit door steeds weer op zoek te gaan naar financiële hulp.


Wil van Vroonhoven   Bestuurslid (Adviseur)

Naast 35 jaar eigenaar van een middelgroot elektrotechnisch installatie- en adviesbureau, ben ik vele jaren actief geweest in de besturen van verwante branche-organisaties (Werkgeversvereniging Uneto (thans Uneto-VNI), Kamer van Koophandel, Waterschap Brabant en Raad van Advies van PNEM).
In mijn vrije tijd was ik lid van enkele opeenvolgende kerkbesturen. Ook van de daaraan gelieerde “Stichting Don Bosco”, die het beheer voert over een contactcentrum/gemeenschapshuis. In dit bestuur heb ik Jan Vermeulen leren kennen. Door Jan ben ik geïnteresseerd geraakt in de Stichting Gambia Sport Sponsoring en heb al mijn steentje kunnen bijdragen aan de professionele opzet van deze Stichting. Een aansprekend resultaat is het verkrijgen van de ANBI-status.

SecretarisIan Janssen   Bestuurslid

Mijn naam is Ian Janssen en ik ben geboren en getogen “Downunder” (lees: in Australië). 20 jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen, heb ik in Europa rondgereisd en heb ik hier mijn liefde en geluk gevonden. Mijn partner en ik hebben samen drie kinderen.

Ik ben 47 jaar oud en woon en werk in Eindhoven (de geboorteplaats van mijn vader). Sinds 8 jaar ben ik voetbaltrainer bij de jeugd van SV Woenselse Boys. Daar heb ik Jan Vermeulen leren kennen. Zijn werk voor de Stichting sprak/spreekt mij bijzonder aan.

Ik hoop dat ik in mijn functie als bestuurslid iets extra’s toe kan voegen aan het geheel en verder kan helpen de doelstellingen van de Stichting gestalte te geven.