Actie door CTAC

Ctac_in_Den_BoschCtac_in_Den_Bosch

CTAC BV met de hoofdzetel in ‘s-Hertogenbosch heeft ons project, nieuwbouw Nursery School in Kotu, Gambia uitgekozen als het goede doelen project van 2016.

Ctac 6Ctac lanceert  Bouwstenenactie voor Nursery School  in Kotu, Gambia.

Zoals eerder aangegeven heeft Ctac, een innovatieve Total Solution Provider, ons project ‘Bouw Nursery School in Kotu’ uitgekozen als Goede Doelen project voor het jaar 2016. Ctac heeft zo’n 500 medewerkers. Het hoofdkantoor zit in ’s-Hertogenbosch met vestigingen in België en Frankrijk. Meer informatie vind je op www.ctac.nl.

Het Goede Doelenproject is onlangs door Ctac via een nieuwsbericht bekend gemaakt. In dit bericht vertelt Ruud Adriaans, initiatiefnemer en tevens projectleider van dit goede doelen project vanuit Ctac, over een actie die gelanceerd is.

In dit promotiefilmpje wordt verteld dat ervoor gekozen is iedere steen van de te bouwen school proberen te verkopen. De visie achter dit idee is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn een bijdrage te leveren aan de bouw van deze 20160222_114354school in Gambia. Er is daarom bewust gekozen voor een laag bedrag van 10 euro per steen, waardoor iedereen zelf kan bepalen één of meerdere stenen te kopen.

Het gaat hier ook om betrokkenheid, het gevoel dat je een tastbare bijdrage levert aan de school voor deze kinderen, aldus Ruud. Hij roept dan ook familie, vrienden, kennissen en collega’s op stenen te kopen en dit bericht te delen zodat zoveel mogelijk mensen het initiatief kennen en de kans hebben mee te doen. Nogmaals, meedoen betekent dat je deze kinderen helpt en dat is toch het mooiste dat er is! Als je besluit één of meer stenen te sponsoren, gaat Ruud je op een ludieke manier bedanken en kun je altijd aantonen dat de door jou gekochte stenen ook in deze school zitten.

Hans en RuudEen belangrijke reden dat Ctac juist dit project uitgekozen heeft, is dat het ter nagedachtenis is aan Hans Sebregts, een goede vriend en collega van Ruud die vlak na hun gezamenlijke terugkeer uit Gambia door een noodlottig motorongeval om het leven is gekomen. Ook Hans was bij zijn bezoek aan Gambia zeer onder de indruk van de huidige bouwvallige school waar 150 kinderen variërend van 4 tot 8 jaar hun eerste onderwijs krijgen en toen ontstond al het idee dit project te gaan steunen en te proberen Ctac hiervoor warm te maken.

Nadat de school formeel was afgekeurd, heeft onze stichting zich ten doel gesteld een nieuwe school te gaan bouwen voor de kinderen in Gambia, zodra de benodigde financiën hiervoor verkregen zijn. Wij zijn Ctac dan ook zeer dankbaar voor deze geweldige ondersteuning van ons project en roepen iedereen op om hier een financiële bijdrage aan te geven.20160222_114652

Stenen kunnen gekocht worden door € 10,- of een veelvoud daarvan over te maken op

IBAN: NL73 INGB 00046 98 550 onder vermelding van “bouwstenen Gambia” en uw e-mailadres.

Vermeld uw e-mailadres wel zonder het bekende @ teken.

Meer info klik HIER voor het zien van het promotiefilmpje.