Sponsor nieuwsarchief

The Gunners FC uit Breda draagt een steentje bij.

Deze voetbalvereniging meldde zich met de mededeling dat er tenues beschikbaar waren en met de vraag of wij die wilden hebben voor Gambia.

Natuurlijk zeiden we ja en na een reisje naar Breda waren we prachtige spullen rijker. In Gambia zullen ze zich er nog rijker mee/in voelen.

Hartelijk dank FC Gunners!!!


Teamsport.com helpt ook

Na een verzoek om ondersteuning aan Jeroen ter Bras van Team Sport bv ontvingen we een e-mail met de inhoud dat ze toevallig spullen hadden staan. We konden ze in Neede komen ophalen. De afstand was (op dat moment) echter te groot en we konden niets combineren. Team Sport.com besloot direct alles dan maar naar Eindhoven te sturen. Grote klasse van Jeroen ons zo tegemoet te komen.

Eigenlijk dus dubbel: dank!


Opnieuw v.v. OJC uit Rosmalen

Mark van den Donk van v.v.OJC uit Rosmalen heeft onze Stichting voor de 2de keer voorzien van shirts van OJC. Maar ook belangrijk is dat Mark uit zijn directe omgeving iedereen warm maakt om onze stichting te helpen.

Dat Mark daarin slaagt blijkt wel uit het feit dat ook het 6de elftal van vv Berlicum shirts heeft gegeven. Terug uit Rosmalen met tassen met kleding van OJC bleken er ook mooie shirts van het 6de van Berlicum bij te zitten. klik op Berlicum 6e.    Mark: weer reuze bedankt.


 vv Eindhoven AV  helpt ook Gambia

In navolging van de grote broer heeft ook de amateur-afdeling van FC Eindhoven besloten onze Stichting te steunen met prachtig voetbalmateriaal.

Op onze laatste reis hebben we de shirts al aan de man gebracht. Een levensgroot “DANKJEWEL” voor Bianca, de verantwoordelijke van de amateur-afdeling


 s.v Lelystad ’67 bedankt !!

Perry Wanink, een vaste fan en steunpilaar van onze Stichting, had het goede nieuws dat zijn club

SV Lelystad ’67 onze Stichting wilde steunen.

Hij maakte vanuit Lelystad de reis naar Eindhoven om de prachtige trainingspakken en complete tenues zelf af te komen geven.

Dit is service en hulp in het kwadraat! Tel daarbij de dankbaarheid en vreugde van de ontvangers in Gambia op en u begrijpt dat onze dag weer goed was.

Geweldig bedankt.


Sponsor Han Minjon uit Huizen

 “De spullen zitten voor het grootste gedeelte in vuilniszakken” was de boodschap die de voorzitter kreeg van Han Minjon uit Huizen. Dus op naar Huizen. Wat we daar meekregen had niets te maken met de naam van de “verpakking”. Sportschoenen, voetbalshirts, poloshirts en meer van dit soort goederen. De Stichting gaat daar een groot aantal gezinnen en scholen blij mee maken. Han Minjon kreeg al deze materialen omdat hij ook een “Gambia-ganger” is, maar de hoeveelheid werd te groot om dit zelf (mondjesmaat) mee te nemen. Via deze omweg komt alles toch op zijn bestemming. SUPER.

 JVC uit Cuijk

De Stichting (lees: Tinus en Ian) heeft bij JVC in Cuijk een grote hoeveelheid voetbaltenues met allerlei aanverwante artikelen op mogen halen. Het is vaak een geweldige positieve verrassing als de spullen bij thuiskomst worden gesorteerd. Zo ook nu! Wij kunnen in Gambia complete elftallen voorzien van deze kleding. Wat niet naar verenigingen gaat, wordt (zoals altijd) geschonken aan mensen die de kleding het hardst nodig hebben. Zoveel blije gezichten: fantastisch!

 RKTVV uit Tilburg

De reis van de voorzitter ging op 14 januari naar Tilburg. Om precies te zijn naar RKTVV. Uit contact met onze vertegenwoordiger voor deze regio (Rene) bleek dat er voetbalkleding beschikbaar was voor de jeugd in Gambia. Wat heet voetbalkleding? Twintig (20) tassen vol! U begrijpt dat wij daar geweldig mee in onze sas zijn.
Hoeveel jeugd uit Gambia kunnen we daar weer gelukkig mee maken? Het is vanzelfsprekend dat ook RKTVV voorzien gaat worden van het nodige fotomateriaal zodra we de (trotse) teams hebben kunnen fotograferen. Geweldig bedankt!

 VV UNA

Voetbalshirts, hesjes, poloshirts en meer. Dit waren de spulletjes die de Stichting op mocht halen bij VV UNA in Zeelst (Veldhoven). Wij hebben daar vanzelfsprekend dankbaar gebruik van gemaakt. De kinderen in Gambia zullen weer blijer dan blij zijn. Nog belangrijker is natuurlijk de toezegging dat de Stichting in de toekomst vaker kan rekenen op de kleding-sponsoring van UNA. Helemaal top!!


 Balans Sportwear

De schooljeugd in Gambia kan blij zijn. Onze Stichting ontving maar liefst 250 gloednieuwe handballen van BALANS Sportwear. Normaal gesproken is aanschaf van dit soort materiaal voor de scholen in Gambia onmogelijk en is het letterlijk “maar een beetje behelpen”. Wij verheugen ons nu al op de enthousiaste ontvangst van dit materiaal. Hartelijk dank!

Paul van Es

Paul van Es uit Oss schonk onze Stichting een groot aantal complete tenues die door een fusie van voetbalclubs teruggegeven waren aan de sponsor(s).
Wat te zeggen van het feit dat ze over enige tijd in Gambia voetballen met “Cafe Hertog Jan” en “Bouwbedrijf van de Maazen” op hun rug. Het zal voor de de (ex)sponsors geen vetpot worden. Ze zullen er niets voor terug zien, maar het is toch geweldig!

Dank, dank, dank!


 SV Pekela 2000

Vanuit Nieuwe Pekela werd de Stichting verrast met een compleet senioren tenue en een vijftigtal tenues voor junioren. Grandioos! Bij de volgende zending naar Gambia zal dit deel uitmaken van de lading. Het lijkt zo’n eenvoudig bericht maar deze schenking betekent weer een groot aantal blije gezichten.
Hartelijk dank.


 Korfbalvereniging De Vinken, bedankt

 (brief van Karin van der Horn)

Afgelopen jaar zijn mijn vriend en ik op vakantie geweest naar Gambia. Wij zagen de armoede daar en terug in Nederland hebben we daar weleens over gesproken. Mijn zusje kwam met het idee de korfbalvereniging te vragen of zij de “oude” sportshirtjes mocht hebben om die aan Stichting Gambia Sport te schenken. Het bestuur ging akkoord en na verschillende e-mails hebben we rond de 100 shirts beschikbaar voor de jeugd in Gambia. Korfbalvereniging De Vinken helpt mijn zus Karin, Karin helpt de Stichting en en de Stichting helpt de jeugd in Gambia. Geweldig !!


 FC Lisse…….FC LISSE…….FC Lisse

Bij Gambia Sport Sponsoring weten we inmiddels dat een autorit Eindhoven-Lisse niet alleen loont voor een bezoek aan de Keukenhof. Tassen vol sportkleding werden door ons opgehaald bij FC Lisse en bezorgden ons een “voldaan” gevoel. Tientallen blije gezichten staan ons weer te wachten bij het verdelen van de spulletjes in Gambia. Dank, dank en nog eens dank!!

TU/Eindhoven besluit weer te helpen

Ook “De Wetenschap” steunt onze Stichting!

Indirect weliswaar, maar onze dank is buitengewoon groot. Wij zijn erg in onze sas met de kleding die wij mochten ontvangen van de Technische Universiteit Eindhoven en weten zeker dat de ontvangers in Gambia nog blijer zullen zijn.

Waauw!  A G U R I Waauw!

Soms schieten woorden te kort en de brokken in mijn keel. Vandaag was zo’n dag die je zelden meemaakt en die onze Stichting de bevestiging geeft dat we bezig zijn met “iets goeds” en dat het nog lukt ook. AGURI in Rotterdam had een seintje gegeven dat we langs moesten komen omdat na de “magazijn-opruiming” een en ander voor ons klaar stond. Bij auto rent in uden (sponsor) een grote auto opgehaald en richting Rotterdam. Niet te geloven: ruim 800 nieuwe wedstrijd- en trainingsballen en dozen vol nieuwe voetbalkleding. Fantastisch! Mijn gedachten gingen naar Gambia: wat kunnen we daar allemaal niet mee doen en hoeveel jeugd houden we hiermee “van de straat”?
Dank! A G U R I Dank!

 Ook v.v. OJC Rosmalen helpt Gambia

De door OJC Rosmalen geschonken kleding wordt eind februari al verscheept naar Gambia. De Stichting verheugt zich nu al op blije gezichten als wij in april alles gaan verdelen.

Hartelijk dank !!!


Korfbalvereniging DSC sponsor Gambia

Ook korfbalvereniging DSC (DETO Sportlust Combinatie) uit Eindhoven gaat onze activiteiten voor de jeugd in Gambia steunen. Diane Smits e-mailde dat haar vereniging een 100-tal shirts aan onze stichting wilde schenken. Vanzelfsprekend hebben we alles gauw opgehaald. Het zal ongetwijfeld weer feest zijn op de scholen als de spulletjes in Gambia worden verdeeld. Duizendmaal dank!!


RKVV Den Dungen helpt Gambia

Na een e-mail van RKVV Den Dungen hebben we in Den Dungen 10 tassen met tenues opgehaald.

De voetbalvereniging had ons laten weten dat er overcomplete wedstrijdkleding van zowel seniorenelftallen als van jeugdteams aanwezig was. Men wilde er zeker van zijn dat hun goederen op de goede plaats terecht zouden komen. Wij zijn blij dat RKVV Den Dungen heeft besloten onze Stichting in te schakelen en daardoor (via ons) de jeugd in Gambia te helpen. Hartelijk dank!!!!!


 Zaansportswear sponsor Gambia

Onlangs heeft Ralph Kerssens van Zaansportswear besloten om Gambia Sport te ondersteunen met een kleding donatie, wij bedanken Zaansportswear van harte voor deze prachtige donatie.


 BEDANKT FC De Bilt

Onlangs kregen we via de website een berichtje van Nico Bakker. Nico is vrijwilliger bij FC de Bilt uit, hoe kan het ook anders, de Bilt. Ze waren alles aan het opruimen en hadden een hoeveelheid overcomplete en gebruikte tenues. De (eigenlijk overbodige) vraag was of wij daarin geïnteresseerd waren. Kortom, na een afspraak gemaakt te hebben, zijn we de spullen in De Bilt gaan ophalen.

In gedachte zien we in Gambia alweer enkele teams in de outfit van FC De Bilt spelen en ook de spulletjes voor onze rommelmarkt op 5 september die Nico mee gaf zijn geweldig.

Dank, dank, dank!!


Balans Sportartikelen Helmond, sponsort Gambia

Balans sportartikelen heeft onlangs schitterende trainingspakken geschonken voor een van onze “clubs” in Gambia. Het zal duidelijk zijn dat de betrokkenen meer dan gelukkig zijn met deze outfit, het zal straks een feest worden met het verdelen van deze schitterende trainingspakken. Balans bedankt !!


Haagse Korfbalvereniging Eibernest/Vrolijk, steunt ook Stichting Gambia Sport Sponsoring 

Per 1 november 2008 heeft Haagse korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest haar naam vanwege de naamskoppeling met hoofdsponsor “Vrolijk Special Cleaning” veranderd in Haagse Korfbalvereniging Eibernest/Vrolijk. Met ingang van het seizoen  2009/2010 werden de Haagse groengele kleuren ook de kleuren van het nieuwe wedstrijdtenue.

In goed onderling overleg tussen alle betrokkenen is onlangs de voormalige wedstrijdkleding geschonken aan Stichting Gambia Sport Sponsoring.

We hoeven niet uit te leggen hoeveel jeugd we hiermee weer blij kunnen maken: SUPER!!


 v.v. Witkampers uit Laren (Gld) sponsort Stichting Gambia Sport Sponsoring 

Laatst kreeg ik een e-mail van Elles Oltvoort van  voetbalvereniging “de Witkampers”. De club ging de kledinglijn vernieuwen en nu waren 20 tassen met tenues min of meer overbodig.

Zaterdag 21 november 2009 ben ik naar Laren (Gld) gereden en heb de kleding in ontvangst genomen. Het bleek allemaal net in de auto te passen. Witkampers bedankt: we gaan in het voorjaar van 2010 weer veel jeugd in Gambia blij maken met jullie voetbalkleding.


Stichting Gambia Sport Sponsoring, sponsort nu ook Siërra Leone

Binta’s Angels Organisatie, is een organisatie die zich inzet voor Siërra Leone, al jaren en jaren is deze organisatie bezig om goederen te verzamelen en te versturen naar het zeer arme  Siërra Leone. Wij van Gambia Sport Sponsoring hebben onlangs besloten om de goederen die wij aangeboden krijgen, en die niets met voetbal te maken hebben, te schenken aan deze mooie organisatie. De eerste donatie is reeds een feit, zie hieronder het relaas van de dankbare organisatie.


 Gambia Sport Sponsoring Foundation Makes Big Donation to Binta’s Angels

On Saturday October 24th, Binta and Sheka went to Oss to transfer a huge amount of goods to our truck. These goods included 6 boxes of sports outfits; 25 boxes of clothing; 108 chairs; 10 tables; 900 kilos worth of notepads; 3 bags of shoes.

These materials have been kindly donated to us by charity organisation Gambia Sport Sponsoring. This organisation is run by Mr Jan Vermeulen. Mr Vermeulen and his wife sponsor children in Gambia so that they can go to school. Thanks to their education, these children will have better employment perspectives.
Gambia Sport Sponsoring also helps the people of Gambia by donating football outfits, track suits, football shoes, footballs, etc.. These items are hard to get in Gambia, and they are very expensive. We are very happy to be working together with Gambia Sport Sponsoring and we thank Jan and his wife for their exceptionally generous gesture towards our organisation.