Samenwerking met Sportproductions

Samenwerking met Sportproductions is een groot succes !!

Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met een jong sport bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van sport evenementen. Sport dat gericht is op innovatieve sportdagen op scholen en bedrijven. De activiteiten bestaan o.a. uit: Twister 3D, Footdarts, Teamvollybal, Kinball, Speedsoccer, Bubblebal, Knotshockey, Bumball en vele andere gezellige spelen.

Het bedrijf is jong en dynamisch en zetten zich mede in voor onze stichting. Van hetgeen ze organiseren gaat een financieel gedeelte van de opbrengst naar onze stichting toe. Wij kunnen dat bedrag dan besteden voor aankoop (sport) materialen voor de scholen in Gambia, en voor andere  hoofdzakelijke uitgave, o.a. transport. De onderstaande Colleges hebben reeds tot volle tevredenheid meegedaan aan ons gezamenlijk project.

2019       Christelijk Lyceum Veenendaal 

2019       Cambium College  Zaltbommel

2019       Johannes Fontanus College   Barneveld

2019       Het Stedelijk Vak-college   Enschede

2019       Mondial College   Nijmegen

2019       Newman College   Breda

2019       Pax Christi College   Druten

2019       Huygens Lyceum     Eindhoven

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2020       Arentheem College    Arnhem

2020       Het Stedelijk Vak-college    Enschede

2020       Newman College    Breda

2020       Johannes Fontanus College   Barneveld

2020 Is helaas het jaar geworden van de corona zodat veel scholen geen gebruik hebben kunnen maken met het aanbod wat Sportproductions te bieden heeft. Wel zijn er veel aanmeldingen voor 2021, wij hopen met zijn allen dat de corona problemen dan achter de rug zijn.

2021        Eindelijk zijn de coronaregels versoepeld, dit is goed nieuws voor de scholen, maar ook voor Sportproductions en natuurlijk voor onze stichting. Doordat Sportproductions de service weer aan scholen en colleges kan geven, komen er na die moeilijke coronatijden ook bij onze stichting weer donaties binnen. Daarom willen wij de onderstaande colleges, scholen en lyceums van harte bedanken voor hun sportieve en financiële bijdrage voor onze scholen in Gambia.

2021        Mondial College    Nijmegen

2021        My College   Spijkenisse

2021        Bisbee  Academie     Den Bosch

2021        Amsfort College   Amersfoort

2021        OC Flambouw    Nigtevecht

2021        Huygens  Lyceum   Eindhoven

Voor een update van de donaties die door deelname genoemde colleges opgebracht hebben klik op de naam van Sportproductions 

De opbrengst gebruiken wij o.a. om de jeugd op de scholen in Gambia meer sportplezier te geven, want door aankoop extra sportmaterialen voor de scholen is de motivatie om te sporten, groter. Ons doel is zoveel mogelijk kinderen laten sporten, het sterkt hun lichaam zodat ze de Afrikaanse ziektes, zoals Malaria, gele koorts enz. lichamelijk de baas kunnen. Ook geeft het ons de mogelijkheid om en/of het kostbare transport van sportartikelen naar Gambia toe te kunnen bekostigen.