Regiovertegenwoordigers

Best wel uniek is het feit dat wij regio vertegenwoordigers hebben.

Deze vertegenwoordigers verzorgen de contacten en vertegenwoordigen onze stichting in hun regio.

Momenteel zijn er afgevaardigden voor de regio Utrecht de regio Amsterdam de regio Noord Brabant de regio Flevoland en de regio Zuid België

Onlangs is er weer een vertegenwoordiger bijgekomen wij verwelkomen Susan Vrind, Susan gaat de regio Meppel onder haar hoeden nemen.

Heeft u interesse onze Stichting in uw regio te vertegenwoordigen?

Stuur een e-mail naar info@gambiasport.nl  of vul het contact formulier op deze site in.


Vertegenwoordiger regio Amsterdam

Glenn Walian

U wist ongetwijfeld dat wij naarstig op zoek waren naar uitbreiding van het bestuur van onze Stichting. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd u mede te delen dat Glenn Walian onze gelederen is komen versterken. Hij zal onze Stichting vooral vertegenwoordigen in de (uitgebreide) regio Amsterdam. Glenn is in het dagelijks leven directeur van Koningsland & Partners BV

Vertegenwoordiger regio Utrecht

Nico Bakker

In 2010 kwam ik (Nico Bakker geboren in 1955) via Google terecht bij Stichting Gambia Sport Sponsoring toen ik op zoek was naar een instantie die voetbalkleding in derde wereld landen zou kunnen distribueren. Inmiddels heeft mijn cluppie FC De Bilt al een jeugdsponsortoernooi gehouden voor de Stichting en ben ik zelf op zoek naar verenigingen die ook met ons willen samenwerken.

Ik heb veel contacten in de voetballerij doordat ik altijd zelf heb gevoetbald en nu (seizoen 2011-12) voor het 18e jaar het zaterdag-6 team bij FC De Bilt coach en train (vanaf de F-jes). Ook organiseer ik samen met anderen de jeugdtoernooien van FC De Bilt en coördineer de uit-toernooien en deelname. Verder maak ik deel uit van de sponsorcommissie. En niet te vergeten: ik fluit ook de F-jes en E-tjes vaak in de vroege uurtjes op zaterdag voordat ik met mijn eigen team op stap ga.

Dus mijn vrije tijd wordt voornamelijk aan voetbal besteed. Ik woon in Utrecht en werk bij Utrecht Promotions , het bedrijf van mijn zoon Jordy


Vertegenwoordiger regio Gent (België)

Franky van de Velde

In Gambia heb ik enige tijd geleden kennis gemaakt met de trainer van het 2de elftal van profclub Real de Banjul, Franky van de Velde.
We hebben elkaar daarna regelmatig ontmoet en is er een zeer goed contact ontstaan. Franky, die in Gambia woont, heeft onlangs besloten terug te keren naar zijn geboorteland België om daar weer een club te gaan trainen. Toen ik vroeg onze stichting in België te vertegenwoordigen heeft hij direct toegezegd.

Franky is geboren in Gent en is 1ste laadmeester geweest in de Belgische luchtmacht. Hij vloog vaak met het Koningshuis van België.
Franky is van 1978-1995 trainer geweest in alle jeugdklassen en van 1995-1997 trainer van jeugd onder de 15 jaar.
Hij organiseerde ontmoetingsdagen voor de jeugd van 2de divisie club St. Niklaas. Seizoen 1997-1998 was hij jeugdtrainer bij SK Lokeren,
1998-2002 jeugdtrainer bij KAA Gent, en 2004-2010 speciale trainer van toptalenten. Samengevat een ervaren oefenmeester die zich gespecialiseerd heeft jeugdvoetbal. Wij zijn blij dat hij onze Stichting gaat vertegenwoordigen in België.

Welkom en natuurlijk veel plezier en succes bij onze Stichting.


Vertegenwoordiger regio Flevoland

Perry Wanink

e-mail: regio.flevoland@gambiasport.nl Perry Wanink

Tijdens onze vakantie in 2010 waren wij, mijn vrouw en ik, in hotel Palm Beach in Gambia. Daar kwamen wij in gesprek met Seiku Camara, kelner in het restaurant, over zijn team dat door de Stichting Gambia Sport is aangekleed.
Omdat ik zelf jarenlang heb gevoetbald en leider was bij SV Lelystad ´67, nu trainer ben van mijn kleinzoon zijn team en nu al 20 jaar clubscheidsrechter ben, sprak mij dit bijzonder aan. Wij zijn samen met hem op een zaterdagmiddag mee geweest en hebben zijn team kunnen bewonderen.

Sindsdien ondersteunen wij de Stichting en probeer ik met mijn contacten in de regio Flevoland steun te vinden voor de Stichting  (mijn club heeft al een eerste zending gedaan).  Toen Jan mij in Gambia  vroeg regiovertegenwoordiger te worden heb ik daar niet lang over hoeven na te denken.
Ik ben woonachtig in Lelystad, met prepensioen en 42 jaar werkzaam geweest op het hoofdkantoor van Feenstra Warmte Totaal Zorg te Lelystad. Ik hoop door mijn inbreng de Stichting nog meer bekendheid te geven in Flevoland.


Vertegenwoordiger regio Eindhoven

Jan Rooijakkers

Jan Rooijakkers

E-mail: regio-eindhoven@gambiasport.nl

Mijn naam is Jan Rooijakkers, Ik ben een echte Brabander , geboren en getogen. Ik heb 43 jaar in Valkenswaard gewoond, en sinds 1992 woon Ik de mooie stad Eindhoven . Ik ben inmiddels 65+ en, doe al een jaartje of 12 dingen bij de voetbalvereniging Woenselse Boys, Waar Ik Jan Vermeulen , maar ook Ian Janssen heb leren kennen.

Het fanatisme wat Jan uitstraalde al die periode voor de Stichting Gambia sport heeft Mij tot nadenken gezet, en doen besluiten dat Ik misschien wel  een handje kan helpen bij de stichting ( zoals overal een gebrek aan vrijwilligers) hoop dat Ik iets kan betekenen voor de stichting, heb in ieder geval veel vrije tijd.

Toen Jan mij vroeg om regiovertegenwoordiger te worden, hoefde ik eigenlijk amper na te denken en heb uiteraard toegezegd.Ik hoop dat ik als vertegenwoordiger Eindhoven zijnde de stichting kan helpen uit te groeien naar een sterke erkende stichting.

————————————————————————————————————————————–

Wilt u ook meedoen of wilt u eerst informatie, stuur een e-mail naar info@gambiasport.nl of vul het formulier in op deze site.

Al uw vragen zullen zo spoedig mogelijk beantwoord worden