PSV Eindhoven

PSV EENDRACHTSUPER P.S.V. !!!

Enige tijd geleden kregen wij het verzoek een afspraak te maken om de spulletjes die over waren van de P.S.V.-Fan-dag een keertje op te komen halen. In Gambia zouden ze daar best nog wat aan hebben. Graag natuurlijk! Zo gezegd, zo gedaan. Afspraak gemaakt en de dozen opgehaald bij P.S.V.

Het was meer dan we konden laden, dus moest nog een keertje worden gereden. Toen kwam er een fantastisch extraatje. De voorraad zou geïnventariseerd  worden en de “oude” spullen zouden ook bij de jeugd in Gambia verdeeld kunnen worden.

Een paar weken later konden we terecht. En…… hetgeen we opgehaald hebben overtrof en overtreft onze verwachtingen. Er zit van alles bij en allemaal even bruikbaar voor het doel waarvoor wij alle materialen inzamelen.PSV 100

We denken, of weten eigenlijk wel zeker, dat er heel wat (vreugde)traantjes te zien zullen zijn als al die spullen in Gambia worden uitgedeeld.

Het is al geweldig als er kleding wordt uitgereikt van, voor Gambiaanse voetballers, “onbekende” verenigingen, dus dat nu spullen van een topclub als P.S.V. worden ontvangen is simpelweg een droom die uitkomt.

Shirt PSV 100Reuze bedankt P.S.V. en Fanstore P.S.V.

Wij zullen natuurlijk meteen foto’s plaatsen op Twitter,  Facebook en onze website van de verdeling van de goederen. Nu voorlopig alleen een foto van een prachtig shirt van het 100-jarig bestaan.