NAC Breda breidt de steun aan Gambia Sport uit.

nac oud

Na een e-mail van John Kuijpers gauw op weg naar Breda (nadat we een afspraak hadden gemaakt natuurlijk). Waarom? NAC Breda is van kledingmerk (niet te verwarren met sponsoropdruk) gewisseld. Het min of meer onvermijdelijke gevolg was dat “oude” voorraad kleding overbodig was geworden. Cor van Rooij had al deze kleding verzameld.

In een woord geweldig. Een ander woord bestaat niet voor hetgeen wij in ons (ook gesponsorde) busje mochten laden. Maar het werd toch nog ongelooflijker.nac5

Bijna alles van de door NAC Breda geschonken kleding bleek gloednieuw te zijn. In een land waar sportkleding voor de lokale bevolking nagenoeg onbetaalbaar is, worden dergelijke giften met meer dan open armen ontvangen.

Ieder team dat wij in de nabije toekomst mogen voorzien van dergelijke outfits ziet een droom in vervulling gaan. Het is bijna niet voor te stellen wat een blijdschap dit teweeg zal brengen.

Vanzelfsprekend zullen we de nodige foto’s maken van de verdeling van deze goederen en (nog belangrijker) van de zonder enige twijfel overgelukkige teams.

nac 3

NAC Breda, jullie tenues met NAC logo gaan een geweldig tweede NAC-leven tegemoet in Gambia.

Eigenlijk schieten woorden tekort. Maar toch: BEDANKT namens heel veel Gambiaanse sporters.