Ingezonden bericht van Nico Bakker

Nico Bakker

Steunt u ook mijn sponsorloop voor Gambia Sport ?

Allereerst zal ik mezelf even nader introduceren: Nico Bakker , woonachtig in Utrecht-Lombok , een bruisende volkswijk in mijn geboortestad ! 59 jaar inmiddels maar op en top gemotiveerd om allerlei positieve dingen in mijn leven te ondernemen. Eén van die dingen is de samenwerking met Gambia Sport. Jaren geleden leerde ik Jan Vermeulen kennen toen ik kleding van FC De Bilt een 2e leven wilde bezorgen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en vanuit sympathie voor Gambia Sport ben ik zo nu en dan ook bij de inzameling van kleding betrokken.

Op welke manier ga ik me inspannen voor Gambia Sport ?

“Ik hoop mijn 2e hele  Marathon ( ja mensen , slechts 42,195 kilometer pfff ) te lopen in onze hoofdstad op zondag 18 oktober a.s. en ik wil graag sponsorgeld bijeen brengen voor  Gambia Sport , om de transporten van sportkleding , sportschoenen etc. , maar ook leermiddelen naar Gambia te kunnen bekostigen. Helpen jullie me mee om deze actie een succes te maken. ? Speciaal voor mijn 60e verjaardag die 3 weken later gevierd zal gaan worden. Gegevens over de sponsoractie kun je volgen op mijn Facebook pagina  (https://www.facebook.com/events/807178732728652/ ) “Nico doet het gewoon : De TCS Marathon van Amsterdam “. dus meld je aan (ook al ga je niet naar Amsterdam ) en dan blijf je op de hoogte van de score en of ik het ga halen of niet. Een eindtijd van rond de 4 uur 30 a 40 minuten zou ik prima vinden , maar als ik bekenden zie onderweg maak ik net als vorige keer gewoon een praatje. hardlopenDus lieve mensen , help me om de sponsoractie te laten slagen , dan doe ik mijn best op 18 oktober. Ik reken op jullie !!

De eerste donaties zijn binnen , doe het voor Gambia en allen die bij Gambia Sport betrokken zijn !

Met vriendelijke groeten

Nico Bakker 06 11 72 40 51

E-mail: nico@utrecht-promotions.nl

Voor parkoers overzicht  klik op deze link:   PARKOERS