“Helmond Sport Gambia”

Via onze regiovertegenwoordiger René van Baest kwamen we in het bezit van overbodige kleding van het 1ste elftal van Helmond Sport. René  heeft een ingang bij Helmond Sport via zijn werkgever Driessen HRM.

helmond sport Om deze tenues af te leveren en een toernooi in Berending te regelen bezochten we samen een voetbalacademie in  Farato Bojan Kunda. Eerder hadden we deze academie al eens bezocht en tenues voor hun jeugd  uitgereikt..

Driessen HRM

Het viel ons toen op dat ze enorm veel jeugd hadden maar  slechts een “ouder “ team waar ze geen sportkleding voor hadden. Dat is nu dus verleden tijd. We hebben dit team perfecte complete tenues kunnen geven dankzij Driessen HRM en Helmond Sport. De clubleiding (ze beschouwen dit team als “hun eerste elftal”) was dermate enthousiast dat de naam van de vereniging werd/is gewijzigd in Helmond Sport Gambia.

Mensen van  de” Weblog van Helmond “ hebben bij hun bezoek aan Gambia hierover een leuke reportage gemaakt. Klik hier op de link van Weblog Helmond en lees het artikel. Voor de goede orde moet wel duidelijk `zijn dat alle andere teams van deze “Academy” reeds tot ieders vreugde en tevredenheid al eerder waren voorzien van tenues of shirts van OJC Rosmalen.

Helmond Sport, Driessen HRM, Rene en niet te vergeten OJC Rosmalen: duizendmaal dank! Geweldig

IMG_1566
20141127_164736
DSC00992IMG_1546