Han Minjon blijft doorgaan.

spullen Gambia maart 2015 (2)

Han  is is al ruim twee jaar een verwoed inzamelaar van goede (gebruikte) spullen voor de jeugd in Gambia. Han heeft al ongelooflijk veel materialen aan ons geleverd.

Ooit had hij een cursus van 2 dagen in Den Bosch. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om 2 dagen de auto vol te laden en ons te bellen dat we spullen in Den Bosch konden ophalen. Zo zijn er nog meer voorbeelden van de betrokkenheid van Han bij onze Stichting.

Han, die werkzaam is als fysiotherapeut in Haarlem, ontmoet veel mensen en die weten inmiddels ook van de jeugd in Gambia. Vaste “sponsors” van Han zijn Hanne Oosterhof en de families Albek en Brouwer uit Haarlem.

Ook heeft Han bij zijn laatste levering sport-attributen geschonken die van een gepensioneerde sportleraar kwamen.  Die leraar is er trots op dat Gambia Sport deze materialen verdeelt op scholen in Gambia. Wij doen ons best om een keer foto’s van deze attributen te maken zodat deze leraar kan zien dat de spullen echt een tweede leven in Gambia hebben.spullen Gambia maart 2015 (1)

Het laatste berichtje dat we kortelings kregen  van Han Minjon gaf aan dat hij alweer bijna een auto vol had verzameld, dus binnenkort rijden we weer naar ……….???

Han en iedereen die spullen aan hem “levert”: reuze bedankt!