DENA Oilfield uit Dubai sponsort onze Stichting

Logo DenaHoe vaak hoort men dat, vroeger was alles beter en vroeger toen was alles anders. Wel wij maken dat toch mee, want een jeugdvriend van vroeger is jaren geleden neergestreken in Dubai om daar met zijn gezin een bedrijf op te starten. Wat zou daar het beste werken moet Paul Hendrixks gedacht hebben, juist olie. Met olie komt men automatisch bij de oliepijpen, olie installaties en het onderhoud van die installaties. Paul is een jeugdvriend die door zijn harde werken een goed draaiend bedrijf heeft opgestart dat toepasselijk DENA OILFIELD heet. Via een andere goede kennis die in Eindhoven woont en op visite is geweest in Dubai kwamen we onlangs weer in contact met Paul. Via de chat spraken we Paul die direct interesse had in onze stichting, want ook Paul had iets met goede doelen.IMG_1139

We vertelden Paul dat wij belangeloos spullen in Nederland en België inzamelen om die te sorteren, te verpakken en via een container naar Gambia sturen. In Gambia ontvangen we de goederen meestal zelf en verdelen dat persoonlijk onder de scholen en academisch in Gambia. Dit alles doen we allemaal belangeloos terwijl wij voor de kosten altijd op zoek zijn naar financiële hulp van wie dan ook. Toen Paul de vraag stelde of we polos van zijn bedrijf wilde hebben, zei ik uiteraard ja, wist ik veel dat het toeval wou dat zijn zus op bezoek in Dubai was.

Groot was dan ook onze verbazing dat ik later benaderd werd door de zus van Paul, ze had een zak vol met polo’s voor de jeugd in Gambia. We waren aangenaam verrast want welke IMG_1136stichting ontvangt hulp uit Dubai. Het zijn prachtige polos waar we straks in Gambia een mooie foto  van gaan maken. DENA Oilfield kan die later dan weer op hun website plaatsen, en wellicht dat we later meer sponsors uit Dubai op onze site kunnen  vermelden. Wij bedanken in ieder geval onze vriend van vroeger, Paul Hendrixks met zijn bedrijf Dena Oilfield van harte met de donatie en hopen op een langdurige relatie.

Dena Oilfield namens Gambia hartelijk dank voor de schitterende donatie.