CTAC sponsort in 2016 Nursery School

Ctac 1CTAC BV, met de hoofdzetel in ’s-Hertogenbosch, heeft ons project “de nieuwbouw Nursery School in Kotu, Gambia” gekozen als het goede doelen project van 2016. Het gehele jaar gaat CTAC, dat ook bedrijven heeft in België en Frankrijk, ons project promoten met allerlei acties. Ruud Adriaans die aangever van ons project bij Ctac is, heeft daarvoor al ideeën aangedragen.

Hoe is Ruud zo betrokken geraakt bij de Nursery School?  Voor het antwoord halen we graag aan hetgeen hij zelf schrijft op zijn Facebook-pagina:

Tijdens de kick-off 2016 van mijn werkgever Ctac is het nieuwe goede doel bekend gemaakt waarvoor  directie en medewerkers van Ctac zich dit jaar gaan inzetten: hulp bieden aan Stichting Gambia Sport om de bouw van een “Nursery School”  (kids van 4-8 jr) in Kotu te realiseren.Hans en Ruud

Dit ter nagedachtenis aan mijn collega en vooral goede vriend Hans Sebregts die vorig jaar tijdens een motortoertocht veel te jong is verongelukt. Deze eerste avond was direct een geweldig succes met een opbrengst van € 8.500,- 

Meer initiatieven volgen en ik hoop echt dat ook al mijn fb-vrienden laten blijken dat dit een mooie blijvende herinnering is aan een initiatief waar Hans en ik vorig jaar onze steun aan hebben toegezegd toen we samen in Gambia waren.

Ctac_in_Den_Bosch