ANBI


Stichting Gambia Sport

Vanaf 1 januari 2021 gelden er nieuwe voorwaarden voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanaf deze datum moeten ANBI stichtingen gegevens publiceren volgens een verplicht document van de belastingdienst op een internet website. Ook wij ontkomen niet aan de nieuwe wetgeving, daarom publiceren wij ook onze ANBI gegevens. Onderaan deze pagina vind u het verplichte document !!

De ANBI van Stichting Gambia Sport  per 1-1-2014

Naam Stichting
Stichting Gambia Sport Sponsoring

2de naam Stichting
Stichting Gambia Sport

RSIN nummer / KvK Nummer
RSIN Nummer: 8215.30.380
KvK Nummer: 17268288

Internet adres
https://www.gambiasport.nl

Bezoekadres
Kornoeljelaan 5
5643 CD Eindhoven
E-mail: info@gambiasport.nl
Telefoonnummer: 0031 (0)650 500 815

Doelstelling

 1. Het begeleiden en onderhouden van de Nursery School in Kotu.
 2. Het oprichten van een “voetbal academie” in Gambia.
 3. Het inzamelen van de nodige gelden voor onderhoud Nursery School in Kotu, transport, voetbalschool, en aankoop schoolmaterialen.
 4. Het inzamelen van financiën voor schoolgeld 130 kinderen
 5. Het inzamelen van financiën voor de uniformen voor 130 kinderen
 6. Het oprichten van schoolvoetbalverenigingen met als doel doorstroming naar de “voetbal academies” te bevorderen.
 7. Het ondersteunen van scholen met materialen als computers, sportkleding, (sport)schoenen, ballen, schrijfwaren, leerboeken en mobiele  telefoons.
 8. Het helpen van bestaande voetbalclubjes uit de kampongs met voetbalkleding, schoenen, materialen.

Beleidsplan

Stichting Gambia Sport houd zich vooral bezig met het inzamelen van nieuwe, gebruikte sport-voetbal kleding, laptops en gsm’s bestemd voor de scholen en sportacademies in Gambia.

Omdat onze stichting zich verantwoord voelt ten opzichte van haar sponsors die er mede voor gezorgd heeft dat wij een nieuwbouw Nursery school gelegen in Kotu Quarry  hebben kunnen bouwen, blijven wij zeker voor 2 jaar de school onderhouden en ondersteunen. De opzet van onze stichting is om in die tijd, de school verantwoord over te dragen aan de community van Kotu.

Verder blijft Stichting Gambia Sport zich inzetten om Braderieën te organiseren en clubs en bedrijven benaderen voor financiële ondersteuning voor de benodigde materialen en onderhoud school.

Bestuurders Functie Beloning
Jan Vermeulen voorzitter geen
Henny Doorenbosch secretaris geen
Nettie Tompson penningmeester geen
Robby La Rondelle Lid bestuur geen
Ian Janssen Lid bestuur geen
         
 1. Beloningsbeleid
 2. Stichting Gambia Sport kent geen beloningssysteem, werkt alleen met vrijwilligers, gemaakte kosten die aantoonbaar en voor de juiste werking van de stichting gemaakt zijn, worden echter vergoed.
 1. Activiteiten
 1. Stichting Gambia Sport heeft zich in vooral bezig gehouden met verzamelen, verpakken en versturen van goederen bestemd voor Gambia.
 2. In Gambia heeft de stichting 2 Nursery scholen in Kotu en Serekunda, 3 lower basic scholen en een twintigtal voetbalacademies in Gambia voorzien van sportmaterialen en leermiddelen.
 3. De goederen zijn persoonlijk in ontvangst genomen en uitgedeeld aan de scholen en academies in Gambia. Ook heeft onze stichting zich verder ook bezig gehouden met organiseren voor de kinderen van toernooien en heeft de beloning daarvan op zich genomen.
 1. Voor ons financieel overzicht tot 2019 kunt u indien gewenst hier downloaden: Bijlages tot 2018
 2. De balansoverzicht vanaf 2019 kunt u hier bekijken  Jaarrekening Stichting Gambia Sport Sponsoring 2019
 3. Pubplicht-ANBI
 4. Pubplicht-ANBI 2020-2021