Financiële Hulp

ONS DOEL IN 2016 !! NIEUWBOUW NURSERY SCHOOL IN KOTU (GAMBIA).

Kinderen van de schoolOnze stichting ondersteunt al jaren de Jaresu Nursery School in Kotu met schoolmaterialen, leermiddelen en sportspullen. De zeer arme en bouwvallige school is onlangs door de regering afgekeurd en dient gesloten te worden. Er is echter een redding, indien de school sponsors kan vinden of aan kan tonen dat ze met sponsors bezig zijn, mag de school zolang blijven staan.Logo Jaresu Child Nurcery scool

Stichting Gambia Sport gaat het jaar 2016 gebruiken om op zoek te gaan naar voldoende  financiële middelen om deze school, waar 150 kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar, opzitten, te helpen.

Daarom zoeken wij met spoed  45.000 euro voor de nieuwbouw. Wij vinden dit een uitdaging en hopen dat we snel het geld bijeen hebben.  

Wilt u ons helpen? Groot of klein bedrag is niet belangrijk, wordt onze financieel donateur, je ontvangt altijd een getekende verklaring die u weer kunt gebruiken bij uw belastingopgave. Namens de kinderen en onze stichting alvast bedankt voor uw hulp en begrip. Wilt u meer info over ons transport, of bouw school, stuur een email naar info@gambiasport.nl kijk ook op blad Nursery School.

Wilt u ons helpen ???  Wij zoeken dringend financiële hulp.

STICHTING GAMBIA SPORT EINDHOVEN

IBAN: NL73 INGB 00046 98 550         BIC: INGBNL2A