Autobedrijf Saro uit Beek en Donk

Nieuw Nieuw Nieuw is het feit dat we onze financiële sponsors extra in het zonnetje willen zetten, tenslotte zijn financiën zeer belangrijk voor onze stichting. De eerste sponsor die ons al jaren financieel ondersteund is Autobedrijf SARO uit Beek en Donk.

SaroAutobedrijf SARO is een modern universeel autobedrijf waar vakmanschap, kwaliteit, service en klantvriendelijkheid heel goed samen gaan. Wij leveren een totaalpakket als het gaat om uw auto.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van personen en bedrijfsauto’s, campers, caravans, aanhangwagens, brommobielen. We bieden U een totaalpakket en voeren alle voorkomende werkzaamheden zelf uit in onze moderne werkplaats. Ook zijn wij gespecialiseerd in het monteren van trekhaken. Beste Advies, Beste Keuze, Beste Garantie. Voor prijsinformatie: www.trekhaakcentrum.nl

U bent van harte welkom bij autobedrijf SARO

Dit zijn de welkomstwoorden van Toine van Schijndel, eigenaar van het autobedrijf SARO op zijn website. Wij hebben Toine leren kennen als een klantvriendelijke man, Toine is altijd aan het werk voor zijn klanten, zijn klanten vind Toine belangrijk daarom zit Toine nooit stil. Bewondering dwingt Toine gewoon af. Verbaast was ik bijvoorbeeld bij mijn laatste bezoek aan SARO, toen liet Toine me trots zijn eigen apps zien die je voor je tablet of telefoon in de appstore, onder de naam Autobedrijf Saro, kunt downloaden. Na installatie van deze mooie app kunt je zelf je afspraak plannen, schade melden, pech melden, en zelfs chatten.SARO (1) app

Bij Autobedrijf SARO is bijna alles mogelijk, indien je een grote beurt laat uitvoeren staat er eventueel een vervangende auto klaar, wil je blijven wachten staat de koffie klaar of wil je een fiets om tijdens reparatie naar Beek en Donk te fietsen, ook dat is mogelijk. Verder werkt SARO met erkende toeleveringsbedrijven zodat je altijd verzekerd bent van originele onderdelen, ook heeft Saro vriendelijke en vakkundige monteurs in dienst, ze maken altijd tijd voor je.

saro 2Toine ondersteunt onze stichting al jaren, wat te denken toen in 2011 het 10 jarige bestaan was, Toine liet uitnodigingen drukken met een envelop als cadeautip de opbrengst ging toen geheel naar onze stichting toe, en wat te denken van de jaarlijkse financiële bijdrage die Toine 2 x per jaar doet, kortom wij zijn autobedrijf Saro zeer dankbaar met de jarenlange steun die ze onze stichting geven.

Als wij van onze stichting Autobedrijf Saro een cijfer zouden moeten geven dan kwam Saro gegarandeerd uit op een dikke 9+

Bezoek de site van Autobedrijf SARO eens en ben je in de gelegenheid, bezoek hem eens of maak een afspraak via je nieuwe app op de tablet of telefoon.

AUTOBEDRIJF SARO Beekerheide 35 Beek en Donk